promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betör a lehűlés Magyarországra, ekkor érkezik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az előrejelzések szerint Magyarországon.

Megjött a tavasz, és ennek nagyon sokan örülnek, de ennek ellenére néha még visszajön a fagy, a hideg és minden olyan dolog, amit már nagyon nem szeretnénk. A pénteki időjárás-előrejelzéseket mindig nagyon sokan olvassák, mivel kíváncsiak arra, hogy mi vár ránk a hétvégén. Sokan már nem szeretnének esőfelhőket látni maguk fölött, épp ezért rettegve nyitják meg az időjárás-jelentéseket, hogy vajon mit tartogat majd számukra.

De vajon mi vár ránk most az elkövetkező hétvégén?

Örömhír érkezett. Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentéséből ugyanis kiderül, hogy most hétvégére nem romlik el az idő, és ami a legeslegjobb, hogy sok napsütés várható majd, méghozzá csapadék nélkül. Így a szombat és a vasárnap nagyszerű időt tartogathat mindenkinek, aki a természetbe vágyik, aki kirándulni szeretne majd ezeken a napokon. Eközben délután 18 és 21 fok közötti hőmérsékletre lehet majd számítani.

Ám az időjárás-jelentés már figyelmeztet arra is, hogy a jövő hét elején már változásra lehet számítani. Változékony lehet az idő.

Érkezik majd a lehűlés, jönnek az esők, a záporok és a zivatarok is. De egyelőre jó időnk lesz, arra pedig a videóban is kitérnek majd, hogy pontosan mire lehet számítani az elkövetkező héten, térképre vetítve pedig azt is láthatjátok, hogy Magyarország egyes területein milyen időre lehet majd számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás