promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robog az eső Magyarország felé, több hullámban zúdul ránk, már tudjuk hogy hol és mikor fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő lehet az elkövetkező napokban.

Úgy tűnik, hogy megérkezett a tavasz végre a hosszú várakozás után, már Magyarország nagyon sok szegletében volt 20 fok fölött a napközbeni átlaghőmérséklet, és érezhetőbben eltűntek a hideg reggelek is. Mérséklődtek ezek is, így pedig már azt gonoljuk, hogy a fagyoknak valószínűleg búcsút is inthetünk majd. Előttünk van 2023 egyik legjobb és legmelegebb hétvégéje?

Mindenki ezt a kérdést feszegeti mostanában.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint továbbra is az országtól északkeletre lévő anticiklon peremén helyezkedünk el, így pedig nagyrészt ez befolyásolja manapság az ország időjárását. Holnap így többórás napsütés várható, általában csapadék nélkül. Sok gomolyfelhő képződik majd felettünk, de ezekből csapadékra majd nem kell már számítani az előrejelzések szerint.

Az éjszakai órákban viszont még visszajöhet a fagy egyes térségekben, például a fagyzúgos helyeken.

Azonban vasárnap már jön a változás, mivel egy hullámzó frontrendszer közelíti majd meg Magyarországot. Szombaton ennek ellenére még igazi kirándulóidőre lehet kilátás, így akik szbadtéri programot terveztek, úgy tűnik, hogy szombaton bátran belevethetik magukat a tavaszba. 

A változás tehát vasárnap érkezik közénk, az OMSZ Youtube-videós időjárás-előrejelzésében pedig térképre rávetítve is láthatjátok majd, hogy pontosan melyik országrészben mit is jelent ez a változás, hol számíthatunk elsősorban csapadékra, és mi következik ebből majd hétfőre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás