promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: árhullám az egyik nagy magyar folyón, szerdára pedig itt egy jó tanács mindenkinek
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eláruljuk, hogy milyen veszélyre kell számítani, de a mai változékony kombinációk után trükkös lesz a holnapi időjárás is.​

A Promotions.hu az elmúlt hétvégén nem véletlenül foglalkozott az otthon fontosságával, és emelte ki fontos témaként a terasz és balkon szépségét, mint kockázati tényezőt a szépséges, de rettegett leandert illetően. A gyönyörű dísznövényünk ugyanis halálos titkot rejt. Nem úgy az időjárásunk, amely éppen csak elfelejtkezik régi önmaga lenni. Ugyanis előrejelzéseink a sokéves gyakorlatnak köszönhetően igencsak megbízhatóak. Ám az összes magyarnak joggal van kínzó hiányérzete 2023-ban. 

Látszólag egyelőre elmaradt a tavasz, és bár kellőképp változatos az időjárás, mégis inkább az az érzésünk, hogy a szeles napokat esősebbek váltják, a napsütés pedig még sokat árat magára. A naptárt illetően ráadásul már túl is vagyunk a tavasz első felén, ám teraszra/balkonra kiülős időnek egyelőre csak a nyomait tapasztaltjuk. Ma főleg az ország déli megyéiben volt kedvezőtlen az időjárás, lévén sok-sok ború mellett reggel óta záporozok szomorították el mindenki napját. A 20 fokos pedig így sovány vigaszt jelentett az ország majd' felének. 

Holnap szintén délen, dél-keleten és dél-nyugaton lesz hektikus a helyzet. A szakemberek előrejelzése szerint ismét 20 fok körül tetőzhet a napi csúcs, amit nagyban befolyásolhat az elvileg szépen lassan felszakadozó felhőrendszer. Igaz, további záporokra, zivatarokra van kilátás. Szerencsére ezek miatt azért nem kell feltétlenül aggódni, lévén nem várható jelentősebb mennyiségű csapadék.

De megsüvegelendő tanács, hogy ha reggel munkába megyüünk, akkor ne hagyjuk a szabad ég alatt a kiteregetett frissen mosott ruhákat. Ez jó hír azoknak, akik aggódnak esetleg egy nagyobb árvíz lehetősége miatt. Az Időkép beszámolója szerint helyzet van a Dunán, de nincs veszély, és az ebből a szempontból szerencsésen alakuló időjárás miatt nem kell aggódni káresemény miatt. Készültségi fokozat szintén nincs elrendelve egyelőre, és a várakozás szerint nem is lesz. 

Az OMSZ legfrissebb előrejelzése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás