promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: Rengeteg magyarnak fájhat a feje a napokban, az időjárás olyat zúdít a nyakunkba, melyet sokáig fogunk emlegetni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változatos frontokkal támad a március vége, sok magyar nehezen élheti meg ezt az időt.

Az időjárás ismét durva meglepetéseket tartogathat, ugyanis elég változatos napoknak nézünk elébe. AMETelőrejelzése szerint inkább csak a hét második felében térhet vissza a tavaszias, jóidő, addig pedig sok magyart megviselhetnek az erős frontok. 

Hétfőn délután, a szürkeség velünk marad, ugyanis túlnyomóan borult lesz az ég, miközben nyugat felől már szakadozottabb lehet a felhőzet. A ciklon tartós, lassan gyengülő csapadékzónája egyre inkább az ország keleti, északkeleti részére korlátozódik, mögötte záporok alakulhatnak ki, valamint zivatar is előfordulhat. Az északnyugati, északi szél nagy területen viharossá fokozódik. Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Hétfő este nyugat felől határozottan csökken a felhőzet, az ország nagy részén kiderül az ég, legkésőbb a keleti, északkeleti tájakon, ahol az éjszaka második felére szűnik meg a tartós eső, előtte átmenetileg átválthat a csapadék havas esőbe, hóba.

A nagy területen erős, viharos északnyugati szél átmenetileg kissé veszít erejéből, de élénk, erős lökések még hajnalban is valószínűek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +2 fok között alakul, de néhol ennél jóval hidegebb is lehet.

Kedden délelőtt felhőátvonulások várhatók többórás napsütéssel, estére a gomolyok nagy része feloszlik. Elszórtan valószínű vegyes halmazállapotú záporos csapadék, zivatar. Az északnyugati szél újra nagy területen megerősödik, viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Kedden délután pedig hasonlóan alakul a helyzet, és jelentős változás egyelőre kedden este sem várható még. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás