promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront robban be Magyarországra, váratlan meglepetést hoz magával - részletes időjárás előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Részletes időjárás-előrejelzés szombatra Magyarországra.

Sokan várják már, hogy mégis mikor jön el az igazi, vad tél Magyarországra, amikor talán hosszabb időre mínuszokban gázolunk majd, persze még többen szeretnék, ha ez nem jönne el sosem. Az időjárás közben nagyon kiszámíthatatlan, miközben az egyes reggeleken sok helyen fagyot tapasztalunk, pár óra múlva már azt vesszük észre, hogy igazi tavaszias idő uralkodik körülöttünk, még a madarak is úgy csicseregnek, mintha már itt lenne a tavasz.

Mégis ebben a kiszámíthatatlan közegben mit tartogat nekünk a hétvége?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint, amelynek a YouTube-on azt a címet adták, hogy Süvít a viharos szél, Magyarországon szombatra nagyon sok helyen viharossá fokozódik a szél, a viharok mellé pedig hideg levegő is társul. Egy ciklon halad majd el a térségünkben, és előbb a hidegfrontja érinti majd hazánkat, utána pedig a melegfrontja. Így a jövő héten már egy anticiklon dominálja majd az időjárásunkat.

Szombaton így nagy szelek várhatók majd országszerte, az időjárásjelentők videós előrejelzésében pedig Magyarország térképére levetítve is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben pontosan mire számíthatunk majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás