promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Légörvény robban be Magyarországra a hétvégére, amit magávol hoz, arra már most fel kell készülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő havazás jött pénteken, de mi jön a hétvégén?

Az elmúlt időszakban mindenkit az foglalkoztatott, hogy vajon mikor ér véget a tavaszias idő, és mikor érkezik meg majd a tél hóeséses, hidegebb arca is kis hazánkba. Nagyon sok szakcikk foglalkozott már azzal a kérdéssel is, hogy milyen hatásai lehetnek arra, ha tartósan nem lesz hidegebb télen. A szakértők sok fórumon fejtették ki nézeteiket ezen időjárás kártékony hatásairól.

Aztán jött a péntek, és megérkezett valami egészen más is, mint ami eddig volt.

Péntek este biztos, hogy az év egyik legemlékezetesebb napja lesz sok ember számára Magyarországon, hiszen nagyon erősen megérkezett a tél egyes vármegyékbe. Sokan vártak már erre az időre, de megeshet, hogy nem pont így számoltak tél tábornokkal, aki berúgta az ajtót. Valószínűleg már most mindenki azt kérdezi, hogy mi vár ránk a hétvégén, vajon egy nagyon erső téli hétvége, vagy holnap már vissza is tér a napsütés a rapid havazások után?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésből természetesen, mint mindig most is nagyon sok kérdsére választ kaphatunk, sőt, térképre vetítve is láthatjuk, hogy mi vár ránk az elkövetkező időszakban. Mediterrán ciklonok jönnek és mennek majd, és meglehetősen változékony időjárásra van majd kilátás. A mediterrán ciklonok uralma majd jövő hét közepég tart majd.

Szombaton délután erősödik meg majd a csapadékhajlam az ország egyes részein, íme a részletek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás