promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frissítő csapadék robog Magyarország felé, ebben az országrészben eshet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani vasárnap.

Szombat délután több helyen zivatarok vannak Magyarországon, erről az Időkép oldalán is tájékozódhatunk, több helyen pedig villámlik is. Az aktuális radartérképet IDE kattintva lehet elérni.

Az elmúlt héten velünk volt egy hidegfront is, sok helyen pedig napközben nagyobb esők is voltak. Valószínűleg sokan arra kíváncsiak, hogy milyen lesz majd a folytatás szeptemberben, jön-e kis felmelegedés, esetleg további lehűlésre számíthatunk majd már szeptember közepén?

Az elmúlt napokban úgy tűnik nagyon, hogy részben megérkezett az ősz, és ez a trend a továbbiakban is folytatódni fog, a legjobb mutatója ennek, hogy hajnalokban már Magyarország sok részén tapasztalhattunk ködöt az elmúlt időszakban, és vasárnap is számítani lehet majd az ország északkeleti részén foltokban párára és ködre is. Korán reggel 8-15 fok körül lehet  a csúcshőmérséklet - írja az Időkép.

De mégis milyen idő várható majd kedden napközben?

Az Időkép előrejelzése szerint vasárnap szeles időre számíthatunk majd, és legnagyobb eséllyel az előrejelzések szerint majd északkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az Országos Meteorológiai Szolgálat valószínűségi előrejelzései szerint a jövő hét közepétől majd egy melegfont közelítheti meg a Kárpát-medencét.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben hogyan alakulhat az időjárás vasárnap:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás