promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csapadék hullhat a nyakunkba Magyarországon, ebben az országrészben lehetnek záporok és zivatarok - időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható majd a hét utolsó napján, vasárnap.

Az elmúlt napokban már azért érződött, hogy a nyár legvégét tapossuk, a hőmérséklet is lejjebb ment, miközben már kisebb esők is érkeztek Magyarországra. Most valószínűleg mindenki arra kíváncsi, hogy mikor és hol kaphatunk a nyakunkba némi csapadékot majd az elkövetkező időszakban.

Mégis milyen idő várható vasárnap?

Az Időkép előrejelzései szerint vasárnap is lesznek jócskán napos időszakok, ám ezeket időnként már erősebb felhősödés zavarhatja meg. Még csapadékra is lehet számítani az előrejelzések szerint, azt írják, hogy főként a Dunántúlon, valamint északon helyenként egy-egy zápor és zivatar is előfordulhat majd a szerptemberi hónap első hétvégéjének utolsó napján, vasárnap.

Hajnalban pedig északkeleten köd és pára is képződhet.

A reggeli 8-16 fokot követően délután 22-27 fok várható. Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós előrejelzésében pedig azt is megnézhetitek, hogy milyen idő várható majd a jövő hét első napjaiban, számíthatunk-e nagyobb változásra, vagy marad hasonló idő egész héten, mint amilyen a hétvége volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás