promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: elképesztő felvételek kerültek elő a magyarországi viharokról, de az Időkép közben összehozott egy vicces bakit is
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még lehet néhány zápor valamint zivatar, de péntekig fokozatosan melegedni fog az idő.

Izgalmasan indult a hét Magyarországon meteorológiai szempontból, mivel a hétfőn hazánk északi, valamint északkeleti részén brutális viharok csaptak le. Az Időkép ügyesen összevágott egy videót az észlelőik leglátványosabb felvételeiből, amit mindenképpen érdemes megnézni.  

Az egészben csak annyi volt picit a humoros, hogy az Időkép egyik kollégája nem találta meg a középpontot a zeneválasztásnál, és az égből lezúduló villámárvíz közben is vidám és kellemes muzsikát hallgathatunk. Persze ennek a másik véglete a Nébih zeneválasztása lenne, amikor valamelyik koszos vendéglátóhely lebuktatásához kiválasztják a legijesztőbb melódiát, amit mintha egy horror filmben hallanánk.

Azért is igyekeztünk feldobni az időjárást az Időkép viharos videójával, mivel az Időjárásunkban túl nagy változás nem lesz Magyarországon, mivel vissza fog térni a nyár így augusztus vége felé, addig pedig kisebb zivatarok csaphatnak le ránk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma közepesen felhős idő várható. Éjszaka több helyen válik párássá a levegő, ködfoltok is képződhetnek. Zápor, zivatar a hajnali óráktól fordulhat elő a keleti, délkeleti területeken, addig számottevő csapadék nem várható. Az északi, északnyugati szél az Észak-Dunántúlon megélénkül, másutt jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között várható.

Szerdán Több-kevesebb napsütés és fátyolfelhők mellett gomolyfelhő-képződés várható, melyek délután jobban össze is állhatnak. Délkelet felől egyre több helyen várható zápor, zivatar, majd eső. Az Alpokalján estig nem várható csapadék. Az északi, északnyugati szél nagy területen megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 25 és 31 fok között alakul.

Az Időkép már arról számolt be, hogy pénteken és a hétvége napjain tetőzhet a hőség. A hőmérséklet akkor már 29-34 fok között alakulhat. A jelenlegi számítások szerint pénteken és szombaton délkeleten, vasárnap keleten lehet a legmelegebb, közel 35 fokos értékek is előfordulhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás