promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: mindenki jól nézze meg a napot, mert szerdán csak a szerencsés helyen élők láthatják
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bolondosan alakul a május vége, lesz eső és napsütés is, most tényleg nem mindegy, hol lakunk.

Kedd estétől a sok magasszintű felhő mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és este előbb a Dunántúlon, majd attól keletebbre is kialakulnak záporok, zivatarok, miközben a csapadékgócok számossága csökken. Reggel már csak a Tiszántúlon lehet csapadék. A keleties szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében továbbra is lehetnek erős széllökések – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17 fok között alakul.

Szerda reggel a keleti országrészben még sok lesz a felhő, és ott zápor, zivatar is lehet, majd megszűnik a csapadék. Napközben a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják, amelyek az északi és nyugati megyékben időszakosan össze is állhatnak, helyenként zápor, esetleg zivatar is kialakulhat belőlük. Estétől nyugat felől újra megnő a csapadék esélye, akkor már heves zivatarok is előfordulhatnak. A délkeleti szél nyugatira, északnyugatira fordul, és időnként megélénkül, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 25 és 32 fok között várható, de az északi határszélen, északnyugaton ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás