promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: égi csapás sújtja Magyarországot, ebben a megyében kell nagyon vigyázni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viharos széllel, záporral, és zivatarral csap le hazánkra egy gyenge hidegfront, ami csak a nevében lesz hideg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő éjszaka fokozatosan növekszik, vastagszik a felhőzet. Elsősorban a Dunántúlon több helyen fordulhat elő zápor, zivatar, legkisebb esély csapadékra a keleti megyékben van. Döntően gyenge lesz a légmozgás, de az éjszaka második felében a Dunántúlon az északnyugatira forduló szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. Zivatarok környezetében is megerősödhet a szél. Hajnalra általában 11 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet, azonban az északi völgyekben pár fokkal hidegebb lehet az idő.

Kedden délelőtt felhős lesz az ég, majd egyre szakadozottabbá válik a felhőzet, gomolyfelhők képződnek. Északnyugat felől többfelé várható zápor, zivatar, nagyobb számban az északnyugati és a középső megyékben.

Az ország nagy részén az északnyugati szél erősödik meg, míg az északkeleti megyékben az északkeleti szelet kísérhetik erős lökések. Sopron környékén, illetve a zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 24 és 29 fok között valószínű, de az északkeleti részeken pár fokkal hidegebb is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás