promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban a havazás Magyarországra, de ami utána jön, annak rengetegen nagyon nem fognak örülni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható az elkövetkező napokra.

Az utóbbi időszakban hol szürke volt felettünk az ég, hol volt egy kis hószállingózás, hol esett, hol pedig kisütött a nap. Most valószínűleg mindenkit az érdekel, hogy az ünnepekre,

így karácsonyra várható-e hóesés Magyarországon.

Mégis milyen idő várható december 24-ére?

Az Időkép előrejlezései szerint péntekre virradó éjszaka és reggel északon és északkeleten havazásra lehet készülni. Miközben majd a napközben is sok helyen felhős lesz felettünk az ég, ám csak a középső és keleti tájakon várhatók kisebb esők. Napsütésre délen és délkeleten számíthatunk majd, de este itt is eleredhet az eső.

Délután 3 és 13 fok között alakulhatnak a maximumok.

Szombaton és vasárnap az ország több részén is számíthatunk majd esőre. szombaton a késő délutáni majd az esti órákban havas esőre és havazásra is számítani lehet majd, vasárnap északkeleten késő este ónos eső is hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós-térképes előrejlezésében országrészekre lebontva láthatjátok, hogy mire kell majd számatani karácsony napjaiban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás