promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: figyelmeztetést adtak ki Magyarországra, nagyon csúnya hajnal jöhet az ország több részén - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható szombaton.

Az elmúlt napokban elkezdtett kóstolgatni minket a tél, a mai reggel már érezni lehetett a közeledő hideg hónap hűvösebb leheletét is. Ám novemberben még mindig benne van a levegőben, hogy egy-egy fordulat erejéig visszatér az ősz meleg oldala is.

Vajon hétvégén lehet-e ebben részünk?

Figyelmeztető előrejelzést adtak ki november 13. éjfélig - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ugyan péntek délután ismét javulni kezdenek a látási viszonyok,  de estétől újfent terjeszkedni kezd majd a sűrű köd. 

Rosszabb hír, hogy az éjszakai és a hajnali órákban a fagypont alá süllyedő ködös területeken ónos szitálás is előfordulhat majd.

Az Időkép előrejelzései szerint a reggel még több helyen ködös lesz, a felhőzet a Dunántúlon lesz vastagabb, errefelé pedig a kora délután helyenként, délutántól pedig több helyen várható csendes eső.

Hajnalban -4, +3, délután 6-12 fokot mérhetünk. Markáns lehűlés azonban nem várható majd.

Az Országos Meteorológia szolgálat videóján térképre vetítve is megnézhetitek, milyen idő vár majd ránk az ország egyes területein, érdemes lehet-e elindulni kirándulni a hétvégén?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás