promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat fordul az időjárás: hidegfront után 20 fokot kapunk a nyakunkba ezen a napon - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható pénteken, és a rá következő napokra is kitekintünk.

Még el sem kezdődött igazán, de már rohamosan közeledik az október vége. Az időjárás pedig olyan felemás, néha gyönyörű napsütésben van részünk, néha viszont egészen el tud romlani felettünk az ég. Ború, zápor és eső követik egymást. 

Aztán hirtelen újra süt a nap, és rájövünk újra, hogy mennyire kiszámíthatatlan ez az ősz. Ilyenkor bizony érdemes jobban figyelni az időjárás-előrejelzéseket.

Mégis milyen idő várható pénteken Magyarországon?

Az Országos Meteorológia Szolgálat nagyon szűkszavúan csak annyit közöl, hogy a rétgefelhőzet feloszlása után gyengén felhős, napos idő várható majd, északnyugaton és délen lesz több a felhő. Ráadásul a légmozgás is mérsékelt marad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 12 és 16 fok között alakul.

Az Időkép viszont szombatra már azt közli, hogy Magyarországot egy gyenge hidegfront fogja súrolni, így az északias szél - sokak bánatára - megélénkül majd, miközben az ország északi részében záporokra is számíthatunk majd.

Ám vasárnap után jön a fordulat, elindul a felmelegedés, az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzéséből pedig az is kiderül, hogy mikor számíthatunk már akár 20 fokra is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás