promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya lesz: kettészakad Magyarország, óriási mennyiségű eső zúdul az ország egyik felére - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható csütörtökön, és a rá következő napokban.

Az elmúlt időszakban eljött az igazi ősz, és bár a nyár még jó pár napsütötte óra erejéig tiszteletét teszi köreinkben, immár végérvényesen megérkezett a következő évszak. Most mindenki azt kérdezi, hogy vajon, mikor kaphatunk még egy kis napsütést.

Lesz részünk ebben is az elkövetkező napokban. De előtte valami egészen más következik.

Mégis milyen idő várható csütörtökre?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint az ország nagy részén szinte az egész nap borult lesz az ég. A középső országrészben és a Dunántúlon sokfelé várható majd zápor és zivatar, majd a csapadék főleg a délnyugati tájakra vonul vissza.

A délnyugati és nyugati megyékben kiadós mennyiségű csapadék hullhat. Viszont az ország északkeleti harmadában nem várható majd csapadék a nap folyamán.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között valószínű.

Pénteken viszont a legtöbb helyen kisüt majd a nap néhány órára, az Országos Meteorológiai Szolgálat videójából tájékozódhattok bővebben, ebben térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő várható majd csütörtökön és pénteken, hol kell számolni esővel, és hol ússzuk meg szárazon. Érdemes belenézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás