Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: Péntektől minden megváltozik - Hidegfront és eső keseríti meg az életünket!

Időjárás: Péntektől minden megváltozik - Hidegfront és eső keseríti meg az életünket!

Időjárás

Időjárás: Péntektől minden megváltozik - Hidegfront és eső keseríti meg az életünket!

Időjárás

Promotions 16:56

Csütörtök estétől hivatalosan is búcsút inthetünk a jó időnek, beköszönt a csapadékos, hideg ősz. 

Úgy néz ki, hogy csütörtök estig tart a vénasszonyok nyara, ugyanis estére megérkezik egy hidegfront, amely csak fokozatosan hagyja el az országot. Az Országos Meterológiai Szolgálat jelentése szerint, főleg az ország északnyugati, északi felében, ahol intenzívebb és nagyobb mennyiségű csapadékra is számíthatunk.

Pénteken hajnalban aztán az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon hajnalban megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 18 fok között alakul.

Pénteken napközben folytatódik a jórészt erősen felhős vagy borult idő, de nem lesz teljesen összefüggő a felhőzet, sőt délután északnyugat felől már határozottan elkezd csökkenni a felhőtakaró. Sokfelé várható ismétlődő jelleggel eső, zápor, nagyobb eséllyel az Alföldön zivatar is.

Az ország északi felében jelentősebb mennyiségű csapadék is leeshet. Délutántól nyugat felől szűnik a csapadék, este inkább már csak keleten, északkeleten eshet. Az északnyugatira forduló szél élénk, főleg a déli megyékben, illetve az Alföldön és az Észak-Dunántúlon erős is lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 25 fok között várható, de délkeleten akár 26, 27 fok is lehet, ezzel szemben a tartósabban csapadékos északkeleti tájakon ennél hűvösebb idő várható.

 

 

Borítókép: Profimedia