promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hidegfront robban be, újabb lehűlést hoz, már tudjuk azt is, hogy mikor - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható vasárnap, és azt is megtudhatjátok, mikor érkezik meg az újabb hidegfront Magyarország fölé.

Elmúlt a nyár, vagy nem múlt még el teljesen a nyár? Ez a nagy kérdés most, amikor rengeteg cikk jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy itt van-e már a közelgő ősz előszele.  Sokan azonban még reménykednek, hogy még egy utolsó körre visszatér a nagy meleg. 

Vajon a következő hét lesz az a bizonyos várva várt időszak?

Mégis milyen idő várható vasárnap, és a rá következő napokban?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint vasárnap délelőtt még gyengén felhős, napos idő várható, déltuánra azonban megerősödik a gomolyfelhő-képződés, és az ország több részén is előfordulhatnak záporok és zivatarok is. Főleg Magyarország középső részén van erre nagyobb esély. A zivatarokban néhol 60 km/h körüli szél, kisebb méretű jég is valószínű.

Estefelé viszont fokozatosan szűnik meg a zivatartevékenység. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Az Időkép előrejelzéseiből pedig már azt is tudni lehet, hogy szerdán érkezhet egy újabb hidegfront fölénk, amely záporokkal és zivatarokkal jár majd. Ráadásul a nappali felmelegedés is mérséklődik majd pár fokkal. A legmagasabb nappali hőmérsékletek egyelőre így is 20 fok körül mozognak majd, így kabátra még nem lesz szükség.

És hogy mi várható a hét többi napján? Előbújik még a nap, lesz-e részünk nagyobb melegben? Ezekre a kérdésekre mind-mind megtalálhatjátok a válaszokat az Országos Meteorológia Szolgálat videójában, amelyben térképre vetítve láthatjátok a holnapi időjárást is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás