Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Heti időjárás: lehet izzítani a légkondikat, mert visszatér a pokoli hőség

Heti időjárás: lehet izzítani a légkondikat, mert visszatér a pokoli hőség

Időjárás

Heti időjárás: lehet izzítani a légkondikat, mert visszatér a pokoli hőség

Időjárás

BTP 21:21

Jövő héten 40 fok körüli értékekre kell számítani, és csak elszórtan lehetnek záporok, zivatarok.

Lehet imádni a strandidőt, de a 40 fok körüli értékeket továbbra is képtelenség elviselni. Pedig az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint visszatér a pokoli hőség napközben.

Hétfőn délelőtt napsütéses idő lesz, azonban később - legnagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon - záporok, zivatarok alakulnak ki, amelyek a főváros és az Északi-középhegység irányába haladhatnak. A szél több helyen megélénkül, néhol megerősödik, de zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet hajnalban 16-23, délután 30-37 fok között alakul.

Kedden is több órára kisüt a nap. Helyenként fordulhat elő záporeső, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-23, a legmagasabb hőmérséklet 30-37 fok között várható.

Szerdán is sok lesz a napsütés, de elvétve előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb eséllyel az északi megyékben. A minimumhőmérséklet 15-23 fok között valószínű. A maximumok 31 és 38 fok között alakulnak.

Csütörtökön napos, száraz időre van kilátás. Legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő. A leghidegebb órákban 15-23 fok lesz, napközben pedig 32-38 fokig melegszik a levegő.

Pénteken nagyobb eséllyel az északnyugati, északi tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Ez lehet az egyik legmelegebb nap: a hőmérséklet hajnalban 17-23, délután 32-39 fok között várható.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. Többfelé valószínű zápor, zivatar, nagyobb számban az ország nyugati és északkeleti területein. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, zivatar térségében viharossá is fokozódik a szél. A hajnali 16-24 fokról 25-37 fok közé emelkedik a hőmérséklet, az északnyugati vidékeken mérhetik az alacsonyabb, a délkeleti tájakon a magasabb értékeket. Vasárnap, augusztus elsején a nap első felében az ország több pontján, második felében néhol fordulhat elő záporeső, zivatar. Helyenként megélénkül a szél. A hőmérséklet hajnalban 12-21, a délutáni órákban 24-33 fok között valószínű. Itt délkeleten lesz melegebb.

Szóval jó melegre kell készülni a héten, szóval rázzátok fel a szikvizet.

Borítókép: Profimedia