Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Heti időjárás: megkapjuk végre a strandidőt, vagy valami front megint bekavar?

Heti időjárás: megkapjuk végre a strandidőt, vagy valami front megint bekavar?

Időjárás

Heti időjárás: megkapjuk végre a strandidőt, vagy valami front megint bekavar?

Időjárás

BTP 20:20

Záporok és zivatarok ugyan lehetnek, de azok fognak örülni, akik napsütésre vágynak.

Változékony volt az időjárás, szóval már sokan örülnének, ha beköszöntene az igazi meleg. Nos, lehet szórni a konfettit, mert jövő héten végig nyárias melegre lehet számítani. Lássuk, hogy mit jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Hétfőn napos idő várható, de néhol - nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon - zápor, esetleg egy-egy helyen zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között valószínű.

Kedden sok lesz a napsütés, de előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Zivatar térségében a szél erős, akár viharos lehet. A hajnali 9-17 fokról délutánra 26-29 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is több órára kisüt a nap, de szerdán elsősorban nyugaton és északon, csütörtökön szórványosan kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk, erős, zivatar térségében viharos lehet. A minimumok szerdán 10-18, csütörtökön 11-18 fok között alakulnak. A maximumhőmérséklet szerdán 26-30, csütörtökön 24-29 fok között valószínű.

Pénteken és szombatom a több órás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szelet sokfelé élénk, néhol erős, zivatarban viharos lehet. Pénteken hajnalban 10-17, szombaton hajnalban 10-18 fok várható. A délutáni csúcsértékek mindkét nap 24-29 fok között alakulnak.

Vasárnap is több órára kisüthet a nap, de helyenként eleredhet az eső. Többfelé megélénkül, néhol időnként megerősödhet a szél. A leghidegebb órákban 12-19, napközben 25-30 fokot mérhetnek.

A mostani heti előrejelzést zárjuk ismét az Időkép gyönyörű fotóival. Virágözön június elején – a képeket Szabó Bálint, Ágics Évi, Pajor Edina és Bgphoto60 készítették.

Borítókép: Profimedia