promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagyon belerondít az eső a vasárnapi szép időbe, az ország egy szeglete azonban megmenekül - részletes időjárás-jelentés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő lesz vasárnap. Íme a részletes időjárás-előrejelzés.

Az elmúlt héten a tavasz igazán szép oldalát mutatta meg, ma is ragyogó időnk van, de az eső már rohamosan közeledik, és vasárnap az ország több részén záporok és zivatarok fogják megszakítani a napsütéses időszakokat.

Mégis milyen idő várható vasárnap?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint Magyarország nagy részén rengeteg napsütés várható, viszont napközben majd gomolyfelhők is képződhetnek, főképp az ország középső része lesz hosszabb ideig felhős. A délelőtt főleg a Dunántúlon, illetve a déli megyékben várhatók záporok és zivatarok. Délutántól pedig a középső megyékben fordulhatnak elő zivatarok.

Este már nem várható csapadék, a zivataros helyeken viszont viharos lökések is kialakulhatnak. Az észak, északkeleti országrész viszont megúszhatja az esőt.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között valószínű, a hosszabb ideig felhős délnyugati tájakon lesz a hűvösebb idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei viszont jövő hétre is nyárias időt jósolnak, és ez jó hír:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás