promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: meg van zavarodva a meteorológia, szóval nehéz előre tervezni
Borítókép:  Profimedia - Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB/dpa/Alamy Live News
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Muszáj lesz követni a radart, ha tudni akarjátok mikor fog esni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat heti előrejelzése furfangos időjárást jósolt a hétre, és bár nem lesz nagyon hideg, záporokra, zivatarokra, szélre kell számítani mindenhol az országban. A mai napon is érdemes figyelni a radart, mert kiszámíthatatlan mikor kapjuk a nyakunkba az égi áldást.

Ma estig elkezd felszakadozni a felhőzet a záporok pedig szép lassan elcsendesednek országszerte. Éjszaka általában gyengén vagy közepesen felhős idő valószínű, de az északkeleti harmadban lehetnek felhősebb területek is. Reggelre foltokban köd, illetve rétegfelhőzet is képződhet. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 6 fok között alakul, a hidegre hajlamos helyeken süllyedhet 0 fok köré a hőmérséklet.

Szerdai előrejelzés

Az ország keleti felében több, míg a Dunántúlon kevesebb fátyol- és gomolyfelhő zavarhatja a többórás napsütést. Legnagyobb eséllyel keleten és a Duna vonalában elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, de igazából sehol sem érdemes otthon hagyni az esernyőt.

Délnyugaton és északkeleten feltámad a nyugatias szél, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 14 és 20 fok között várható, a Dunántúlon mérhetjük a magasabb hőmérsékleteket.

Csütörtökön úgy néz ki elér minket egy hidegfront, szóval maximum hétvégén lesz alkalmas az idő arra, hogy szabadtéri programot szervezzen az ember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás