promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fagyoskodhatunk a hétvégén!
Borítókép:  NORIAKI SASAKI / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétvégén borult, felhős idő várható, de azért lehet számítani napsütésre. Szombaton és vasárnap már fagyokra is készülni kell.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétvégre vonatkozó előrejelzésének egyik legfontosabb pontja, hogy szombaton és vasárnap is fel kell készülni a fagyokra.

De nézzük részletesebben az előttünk álló két nap időjárását:

Szombatra hajnalban, majd reggel és estétől sokfelé lesz köd, ami helyenként napközben is hosszabb ideig megmaradhat. A borult, párás, ködös tájakon előfordulhat szitálás is, míg máshol lehet számítani napsütésre. A hajnali hőmérséklet mínusz 3 és plusz 5, a maximumhőmérséklet általában 8 és 14 fok között lehet.

Vasárnap reggel és estétől is sokfelé lesz sűrű köd. Napközben az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósabban ködös idő várható, de lesznek még néhány óráig napos területek is. A borult, párás, ködös tájakon előfordul szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a naposabb vidékeken 13, 14 fokot is mérhetnek.

Az OMSZ szombatra és vasárnapra tartós, sűrű köd miatt elsőfokú veszélyjelzést adott ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás