Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Élénk szél, zápor, zivatar – erre készülj csütörtökön

Élénk szél, zápor, zivatar – erre készülj csütörtökön

Időjárás

Élénk szél, zápor, zivatar – erre készülj csütörtökön

Időjárás

Promotions 18:18

Csütörtökön többnyire erősen felhős időre kell készülni, a késő délelőtti óráktól kezdve nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor. A Dunántúl nyugati felében a záporokhoz kapcsolódóan villámtevékenység néhol előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között várható.

Csütörtökön eleinte még gyengén felhős lesz az ég, majd az éjszaka második felében köd, valamint alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik. Napközben alapvetően erősen felhős lesz az ég, a késő délelőtti óráktól nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a Dunántúlon néhol zivatar is kialakulhat – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az északnyugati, nyugati szél élénk lesz, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között, míg a legmagasabb 12 és 17 fok között várható.

Az OMSZ továbbá figyelmeztet:

„csütörtökön napközben a köd a legtöbb helyen feloszlik. Holnap a késő délutáni, esti órákban a Dunántúl nyugati felében a záporokhoz kapcsolódóan villámtevékenység néhol előfordulhat”.

Borítókép: WASSILIOS ASWESTOPOULOS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP