promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan időket élünk, hogy már vízipisztollyal keresztelnek
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy pap bevállalta, hogy muszáj kicsit vicceskedni ezekben a nehéz időkben.

Nehezen leszünk túl a koronavírus-járványon, ami megtépázza a gazdaságot, közben minket is, mivel a rengeteg negatív dolog mellé még jön a bezártság. Nem azért terjed rengeteg viccses fotó és mém az interneten, mert nem vesszük komolyan a vírust, hanem mert muszáj kicsit megmosolyogtatni az embereket ebben a káoszban. Egy minnesotai pap is úgy gondolta, hogy abból semmi baj nem lesz, ha pózol egy ilyen képhez.

A kis Wesley James szülei úgy döntöttek, hogy a járvány miatt nem akarják a végtelenségig tolni a keresztelőt, így mindenképpen megtartják azt. Az anya, Mary Nielsen el is mesélte az egyik helyi televíziónak, hogy a bátyja adta neki az ötletet, aki feltette a kérdést:

„Na, és hogyan akarjátok tartani a távolságot? Az atya majd vízipisztollyal fog keresztelni?”

Ezt természetesen az egyház nem engedélyezte volna az előírások miatt, szóval a keresztelés úgy ment le, ahogyan annak lennie kell, de a pap nem zárkózott el attól, hogy egy vicces pózolást csináljon a családdal.

A szülők vittek egy nagyobb vízipisztolyt, ami akcióhősösen belekerült az atya kezébe, a két hónapos Wesley pedig nem úszta meg szárazon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás