promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ingyenes beszélgetést és mobilnetet kapnak a telekomosok a hónap végéig

Ingyenes beszélgetést és mobilnetet kapnak a telekomosok a hónap végéig

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc

A három legnagyobb szolgáltató ingyenes lehetőségekkel segíti az ügyfeleit az árvízhelyzetben.

A Yettel után a Magyar Telekom is igyekszik a saját eszközeivel segíteni az árvízi védekezést. Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója az árvíz elleni védekezést segítve, szeptember 18. és 30. között mobil ügyfelei számára díjmentesen 100 perc beszélgetést, vagy 15 GB mobilnetet biztosít, az aktiválástól számított 10 napra. Tehát, aki ma aktiválja az ingyenes szolgáltatást, az a hónap végéig kihasználhatja a lehetőségeket.

Emellett, szintén ebben az időszakban, az árvízhelyzetben érintett mobil- és vezetékes ügyfelei a számlafizetési feltételekkel kapcsolatos könnyítéssel díjmentesen is élhetnek.

Az aktiválást a Telekom alkalmazásban (Kiegészítő szolgáltatások alatt), a Telekom fiókban (tovabbnetezek.telekom.hu) („Belföldi és EU-s netbővítők” alatt a „Nem korlátlan netbővítők” kategóriában) valamint a 1414 számra küldött +SOS100PERC vagy +SOS15GB SMS-kóddal indíthatják el az ügyfelek szeptember 18. és 30. között. 

A Telekom közleménye szerint a díjmentes mobilnetet az ügyfelek a szolgáltató belföldi hálózatán és EU-n belül is felhasználhatjá. A díjmentes beszélgetést minden belföldi alapdíjas mobil és vezetékes irányba belföldön és az EU-ban használhatják fel, az aktiválástól számított 10 napon belül.

A számlák befizetésével küzdőket is segíti a Telekom

Az árvízhelyzetben érintett mobil- és otthoni, vezetékes ügyfeleinket számlafizetéshez kapcsolódóan is szeretnének segíteni, ezért számlafizetési nehézség esetén 30 napra kérhető fizetési haladék, amelynek egyszeri díját elengedik szeptember 18. és 30. között. Ezt a Telekom üzletekben, az online chaten és az ingyenesen hívható 1414-es telefonszámon lehet kérni. 

A szolgáltatásaink biztosításához kiemelten fontos a stabil áramellátás megléte, így a Telekom minden hírközléssel kapcsolatos telephelyén folyamatosan monitorozza az áramellátást, és a hálózatában keletkező üzemzavar esetén megteszi a megfelelő lépéseket a szolgáltatások zavartalan biztosítása érdekében, írták közleményükben.

A Yettel is segít

A Yettel az árvíz elleni védekezést segítve úgy döntött, hogy öt napra ingyenes korlátlan adatkeretet biztosít ügyfelei számára.

A kedvezmény a Yettel minden olyan hazai, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele számára elérhető, akinek nem áll rendelkezésre jelenleg korlátlan adatkeret. Az adatkeretet az üzletekben, az alkalmazásban a szolgáltatásoknál, az adat opciók alatt vagy az 1744-es számra küldött SMS-sel az ARVIZ kódszó segítségével lehet aktiválni.

A kedvezményt egyszer lehet igénybe venni 2024. szeptember 24-ig. A korlátlanság az aktiválástól számított 5 napig él, belföldön.

A Vodafone is támogatja az ügyfeleit

A Vodafone Magyarország három napig tartó korlátlan telefonbeszélgetéssel, valamint szintén három napon keresztül díjmentes, 5 GB-os mobilnetet biztosít az ügyfelei számára. További részletek itt.