promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Varázslatos számsor a Hatoslottón, 600 millió forintot ért a telitalálat

Varázslatos számsor a Hatoslottón, 600 millió forintot ért a telitalálat

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Aki megtette a vasárnapi hat számot, az már készítheti is elő a szelvényét.

Ha a hét utolsó napja, akkor ismét lottóláz, az ötös után itt a hatos, aminek ugyan még nincs 5,5 milliárd forintos főnyereménye, azért a 600 millió forint sem rossz summa. Már itt is hetek óta halmozódik a nyereményösszeg, minek hatására egyre többen ragadnak szelvényt, hiszen ha valami, hát ez a summa biztosan széppé tenné rengeteg magyar ember vasárnapját.

A sorsolást ezúttal is a Duna tévén ejtették meg, és nem is húzzuk túl sokáig az időt, jöjjenek az izgalmak, mutatjuk a hat nyerőszámot.

A varázslatos számsor a Hatoslottón:

10, 11, 18, 30, 31, 45

Ezen a héten Fortuna istennőnek az alábbi számokra esett a választása:

Mint ahogy az a sorsolást követően szinte egyből kiderült, telitalálat a 37. játékhéten sem volt, így a jövő héten már 730 millió forint lesz a főnyeremény.

Aki most nem járt sikerrel, azoknak már érdemes a keddre készülnie, hiszen akkor ismét az Eurojackpot lesz a porondon, ahol 30 millió euró ütheti annak a szerencsésnek a markát, aki jól tippeli meg az 5+2 számot.

A skandináv lottó is szép summával kecsegtet, ezúttal már 295 millióért lehet versenybe szállni, és messze itt a legnagyobb az esély a főnyereményre, hiszen csak 35 szám van, amiből hetet kell eltalálni ahhoz, hogy valaki élete egy szempillantás alatt gondtalanná váljon.

Persze nem csak a lottóval lehet és érdemes próbálkozni, ott van még a Luxor és a Joker játékok, na meg a napi sorsolások, így a Puttó és a Kenó is, melyekkel szintén nagyon komoly összegeket lehet nyerni.

Mindenkinek felelősségteljes játékot kívánunk, erről egyébként a Szerencsejáték Zrt. az alábbi módon vélekedik:

„A játék öröm. Minden ember igényli a szórakozást, a játékkal járó izgalmakat. Ha szerencsejátékot játszunk, pénzt fordítunk arra, hogy a játék során nyereményt érjünk el. A kockázat izgalma, a kisebb-nagyobb, vagy éppen az álomösszegű nyeremények elérésének lehetősége teszi vonzóvá a szerencsejátékokat. A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma”

– érdemes fontolóra venni ezeket a szavakat!