promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes információ kering a Dusnoknál eltűnt Daniról, kétségbeesve keresik szerettei

Döbbenetes információ kering a Dusnoknál eltűnt Daniról, kétségbeesve keresik szerettei

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Négy napja veszett nyoma a 29 éves férfinak, csak egy dolog tűnik biztosnak.

Továbbra sem tudni, hol lehet az a 29 éves férfi, aki még pénteken tűnt el, miután leszállt egy buszról Kalocsa és Dusnok között. Szerettei felhívást tettek közzé, melyben leírták a körülményeket, ám eddig még nem vezetett eredményre a keresés.

A posztot több tízezren osztották meg és ezernyi hozzászólás is olvasható alatta, rengetegen tartják nyitva a szemüket a környéken, hátha valahol meglátják Dánielt, aki valami miatt zavart lehetett eltűnése idején, és csak az tűnik biztosnak, hogy a busz végállomására már nem ért oda.

„2024.09.06.-án 13 óra körül Kalocsa-Dusnok környéken eltűnt a fiam. Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott Dusnokon elveszítettük. Azóta nem érhető el. A rendőrség, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/ keressük, de eddig sikertelenül. Viszont már elképzelhető, hogy nincs azon a területen, így ez a poszt is a mi környékünkön is segíthet. Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!”

írta a férfi édesanyja.

A 29 éves, 197 centiméter magas, vékony testalkatú Bódog Dániel fekete pólót, fehér sportcipőt és világos rövidnadrágot viselt. Sem táska, sem irat, sem pedig pénz nem volt nála eltűnése idején, elhagyta azokat. Alkarján iránytűt, felkar belső részén ginkgo fa levelét ábrázoló tetoválás található.

Döbbenetes információ kering

A keresés minden bizonnyal több szálon fut, és a közösségi oldalra is befutottak olyan információk, melyek új támpontot adhatnak. Többen is említették, hogy Danit látták a Vajas-fokba beleugrani a dusnoki hídról, azt követően kiúszni a partra, mint ebben írták, minden holmiját hátrahagyta. Ezt az információt azonban eddig még nem erősítették meg.

Dánielt a rendőrség mellett a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai is keresi, a keresőkutyák a fajszi Duna partig tudták követni a nyomait, ezek után a vízben is keresni kezdték a férfit, eredménytelenül – számolt be a fejleményekről a Teol.