promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csodálatos pénzeső a hatoslottón, közel félmilliárd forintot ért ez a hat szám

Csodálatos pénzeső a hatoslottón, közel félmilliárd forintot ért ez a hat szám

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Hetek óta halmozódik az egyre nagyobb főnyeremény, most ismét megkísérthettük a szerencsénket.

Mindenki az ötmilliárdos ötöslottóról beszél, és valóban, a már-már rekordokat döntögető 90/5-ös játék főnyereményéből valószínűleg még az ükunokáinknak is biztos megélhetést garantálhatnánk, azért a hatost is érdemes volt megpróbálni.

Na nem csak azért, mert itt feleannyi számból kell választani, a telitalálathoz pedig csupán eggyel több számot kell helyesen megtippelnünk, hanem azért is, mert folyamatosan növekszik a főnyeremény.

A hatoslottón közel félmilliárd forintot lehetett nyerni, egészen pontosan 470 millió forintot.

Ez a negyedik sorsolás, mióta valaki utoljára eltalálta mind a hat számot, aki akkor több mint 600 millió forintot vihetett haza. A számhúzást ezúttal is a Dunán követhettük nyomon, a 36. héten pedig az alábbi nyerőszámokkal lehetett bankot robbantani.

Nézzük, ezúttal ez sikerült-e valakinek? Íme a hatos mai számai:

Mint azt a sorsolás után bejelentették, ezúttal nem volt telitalálat, így a következő héten tovább növekszik a nyereményalap, a következő héten pedig már millió forint lesz a tét, így valószínűleg még többen ragadnak majd szelvényt a következő napokban.

Aki azonban annyira belejött a lottózásba, hogy nem szeretne egy hetet várni a következő sorsolásokig, annak a hét közepére ott lehet az Eurojackpot – ahol jóval több játékossal, jóval nagyobb összegért versenghetnek a szerencsevadászok –, vagy a Skandináv lottó, ahol ugyan kisebb a nyeremény, de azért nagy duzzogva azt a 213 millió forintot is elfogadnánk. Ehhez ráadásul csupán 7 számot kell eltalálni a 35-ből, így messze itt van a legtöbb esélyünk megütni a főnyereményt!

Bármelyiket is választjuk, mindig jusson eszünkbe, hogy lottót szórakozásból és ne kényszerből játsszunk, ugyanúgy alkalmazzuk ezt minden szerencsejátékra, elkerülve a függőség kialakulását!