promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Feltűnően óriási alak jelent meg Budapest utcáin, a járókelők fölé emelkedett hatalmas termetével

Feltűnően óriási alak jelent meg Budapest utcáin, a járókelők fölé emelkedett hatalmas termetével

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Később megírták a történetét is.

A nagy városokban olykor fura dolgok történnek, amelyek kissé felkavarják az állóvizet, ám ez nem mindig jelenti azt, hogy ezek ne lennének kedves vagy jópofa kis történések. Még korábban, augusztusban került fel egy-egy videó a Facebook-ra és a TikTok-ra is, amelyen az látszik, hogy egy fura, magas és feltűnő alak járja Budapest utcáit. Sokak számára meglepő lehetetett a figura feltűnése, és sokaknak ismerős is lehetett a figura alakja.

Kiemelkedett az utcán, a járókelők fölé nőtt.

Később pedig a Budapest Eye nevű oldalon egy rövid interjú is megjelent vele, amelyben pont került a történet és a találgatások végére, hogy mi lehetett a fura alak motivációja Budapesten, hogy került ide, és esetleg magyar-e egyáltalán? Az oldal egy "erdei csodalény"-ről ír, aki már napok óta izgalomba tartotta a magyar fővárost, Budapestet.

Főleg a Parlamentet a Hősök terével összekötő ikonikus helyszínen, az Andrássy úton tűnt fel. Megtudták, hogy Luis-nak hívják, és fent van Instagram-on is, méghozzá egy olyan névvel, ami mindent alárul.

Hogy mi a neve?

Utazás egy Faunnal.

Egy világutazó, a jelmezét pedig Guiilermo del Toro ikonikus filmje, A faun labirintusa című alkotás ihlette. Az utazásait pedig abból a pénzből finanszírozza, amelyet a vele készült közös fotókért borravalóként kap.

Íme Budapest utcáin:

@budapesteye Az Andrássy úton fel-fel bukkanó "erdei csodalény" napok óta izgalomban tartja Budapestet. A kecske fejű, kobold (vagy lápi lény) testű jelenségre mindenki felkapja a fejét, ugyanis a különleges jelmezben, főleg az Andrássy úton lazán sétálgató lénynek pont ez a célja. Ő Luis, Instagramon: De Viaje Con El Fauno (Utazás egy Faunnal), aki egy világutazó srác. Látványos Faun maskarájában a legizgalmasabb országokban szórakoztatja az utca meglepődött emberét. A Budapest Eye elcsípte az utazó Faunt egy villáminterjú erejéig. Mint mondta, Faunként kell jellemezni, melynek eredete a római és görög mitológiából származik, a karaktere pedig egy félig kecske, félig ember istenséget képvisel, aki az erdő, a termés és a szarvasmarha gondját viseli. A karaktert a mexikói filmrendező, Guillermo del Toro által rendezett "A faun labirintusa" című film ihlette. "Délutánonként kimegyek az emberekhez, hogy borravalóért cserébe fotókat készítsek velük, így fizetem az utazásaimat és a repülőjegyeimet. Az emberek reakciója nagyon jó volt, mind a helyiek, mind a turisták részéről. 12 országot jártam be a karakterrel. Voltam például Spanyolországban, Marokkóban, Kolumbiában, Ecuadorban, Peruban, Chileben, Argentínában, Panamában, Guatemalában, az USA-ban és egész Mexikóban, ahonnan amúgy származom. Szeretem a munkámat, mert az embereket lenyűgözi, amit csinálok, interakcióba lépek a közönséggel, ugyanakkor megismerhetek más kultúrákat és az emberek más gondolkodásmódját. A nevem Luis Enrique, és Mexikóból származom." - mesélte a Budapest Eye-nak az utazó Faun. #faun #budapest #andrassyut #andrássyút #budapesteye #foryou #fyp #nekedbe #foryoupage #szörny #faunlabirintusa #erdekes Walpurgisnacht - Faun