promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkinek odapörkölt egy külföldi tévé Szoboszlaival kapcsolatban, ez a kép a fényes statisztika szinonimája

Mindenkinek odapörkölt egy külföldi tévé Szoboszlaival kapcsolatban, ez a kép a fényes statisztika szinonimája

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Óriási visszhangja volt Szoboszlai és a Liverpool manchesteri vendégjátékának.

Liverpool-Manchester United, a derbi, amely mindig fontos lesz.

Sokáig emlékezni fognak a Liverpool hatalmas győzelmére, amit nagy vetélytársa ellen aratott a szigetország egyik legnagyobb rangadóján. A régebben rémületes Old Traffordon lépett pályára a Liverpool FC, egy olyan legendás stadionban, ahol egykor csak nagyon ritkán tudtak nyerni a vendégcsapatok, évente csupán néhány alkalom adódott erre, amikor a Manchester United éppen kifogta legrosszabb formáját.

Ám ez immár nincs így, a United ugyanis sok meccset veszít otthon.

A Liverpool elleni meccsek azonban mindig duplán, de leginkább triplán esnek latba a szurkolóknál is, felfokozott hangulat övezte így a találkozót, amelyen végül egy nagyon könnyű liverpooli győzelem született.

0:3-as eredmény a Liverpoolnak.

Szoboszlai két gólban is benne volt, az elsőnél visszahúzta a fejét, és átadta a fejelési lehetőséget csapattársának, így megszületett a liverpooli vezetés, majd később Szalahnak adott gólpasszt a magyar játékos, aki a végjátékban maga is gólt szerezhetett volna, ám végül nem lőtt. A szakértők pedig ezt is megemlítették általában az elemzésekben.

A kritikát sokszor elsősorban a magyar sajtó nagyította fel, hiszen ezek csak félmondatok voltak, többek között Jamie Carragher, az egykori liverpooli legenda szájából. Szoboszlai nagyszerű osztályzatokat kapott a meccs után, a csapata legjobbjai között volt, több gólnál is segédkezett, és a középpályán is nagyon hasznosan játszott.

Királyi statok.

Tűpontosságú passzokat adott, és több mutatóban is a pálya fölé nőtt. Ő futotta a pályára lépő játékosok közül a legtöbbet, és ő vágta le a pályán a legtöbb printet is, illetve ő volt az a játékos is, akinek a legtöbb szerelése volt a pályán, Szoboszlai sok statisztikában tehát igazi királyi jelzőt érdemel a meccs után, ezt pedig be is mutatták a tévében egy nem mindennapi ábrán.

 

Később egy humoros videó is készült arról, hogy mi történt a Liverpool meccsén, Szoboszlai is benne van természetesen: