promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes pénzeső a hatoslottó sorsolásán, valaki százmilliókkal lett gazdagabb ma

Őrületes pénzeső a hatoslottó sorsolásán, valaki százmilliókkal lett gazdagabb ma

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Ismét érdemes volt megkísérteni a szerencsét, de lássuk, sikerült-e valakinek eltalálni mind a hatot?

Az Ötösön már túl vagyunk, szombaton sem találtak gazdára a milliárdok. Bár a Hatoson valamivel szerényebb a főnyeremény, azért a 601 millió forint sem rossz summa, és bizony sokan szelvényt is ragadtak a szerencsevadászok közül.

Immár ötödik hete halmozódik a nyereményalap, de mit is jelent pontosan a halmozódás?

Minden olyan héten, amikor nem találják el az összes nyerőszámot, újabb összeggel bővül a jackpot, és bár számszerűleg már jóval nagyobb a nyeremény, mint 1988-ban, amikor a játékot bevezették, az arányok hasonlóak, így a hat számmal hétről-hétre komolyabb összeget lehet bezsebelni.

De nézzük, ezúttal sikerült-e valakinek megütni a főnyereményt?

A Hatoslottó heti nyerőszámai az alábbiak voltak:

6,10,14,18,27,32

És igen, ezen a héten ismét megütötték a főnyereményt, valakinek csodálatos lehet a vasárnap délutánja, hiszen 601 millió forinttal lett gazdagabb! Ám akinek most nem sikerült, annak sem szabad sokáig csüggednie, hisze az Ötösön jövő héten is várják a játékosokat a milliárdok, és persze ott lesz az Eurojackpot, valamint a Skandináv is, így érdemes izzítani a szerencseszámokat, hátha valakinek olyan mázlija lesz, mint ma a Hatoson!

Aki viszont valami igazán nagyot szeretne, annak az Eurojackpottal érdemes próbálkoznia, hiszen ez még az Ötöslottót is lekörözi a maga közel 44 millió eurós főnyereményével, ami több mint 9,5 milliárd forintnak felel meg, szóval több mint a duplája az Ötös főnyereményének, ami szintén rekordközeli, és egyre közelít a 6,5 milliárdos álomösszeghez, amit még sosem sikerült túlszárnyalni!

A Skandináv jövő héten 70 millióról indul, miután szerdán megütötték a 296 milliós főnyereményt, a Hatos pedig 100 millióról kezdheti ismét újra el a halmozódást.