promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megér 5000 forintot az új 250 milliós sorsjegy? Most megtudhatod, milyen esélyekkel és milyen játékokkal nyerhetsz az eddigi legdrágább kaparóson

Megér 5000 forintot az új 250 milliós sorsjegy? Most megtudhatod, milyen esélyekkel és milyen játékokkal nyerhetsz az eddigi legdrágább kaparóson

Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A Szerencsejáték Zrt. piacra dobta a gigasorsjegyet, és most megtudhatod, milyen nyerési esélyek és milyen játékok várnak a szelvényen.

Bár kétségtelen, hogy a Szerencsejáték Zrt. fő termékei a lottójátékok, hiszen magyarok millió játszik például az Ötöslottón, a Hatoslottón vagy a Skandináv lottón, de tény, hogy nagyon sok sorsjegy is fogy az országban, most pedig egy igazi gigabejelentés érkezett a Szerencsejáték Zrt-től, ugyanis piacra dobták minden idők legnagyobb nyerési esélyű sorsjegyét, a Sorsjegymánia nevű szelvényt, ami több szempontból is leg-nek számít.

A Sorsjegymánia egy olyan kaparós sorsjegy, amit háromba lehet hajtani, és összesen 16 egyszerűbb és összetettebb játékot tartalmaz - a játékosok mini keresztrejtvénnyel, betű-, szám- és szimbólumkeresővel, kockapókerrel, illetve amőbajátékkal egyaránt próbára tehetik szerencséjüket. Emiatt persze borsos ára van, jelenleg ez a legdrágább sorsjegy a piacon:

5000 forintba kerül egy darab, de a mesés, 250 millió forintos főnyereménye miatt megéri a befektetés.

„A Sorsjegymánia az eddigi legnagyobb nyerési eséllyel rendelkező sorsjegyünk, további erénye az, hogy gazdag és változatos játékkínálatot vonultat fel. Ezzel a sorsjeggyel elsősorban azokat szeretnénk megszólítani, akik önmagában a játék öröméért vásárolnak sorsjegyet. Ugyanakkor azok sem lehetnek csalódottak, akik a nagy nyereményekre utaznak: a Sorsjegymániával elnyerhető jackpot ugyanis a sorsjegyek terén rekord nagyságú összeg, 250 millió forint”

- mondta a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Uszkay-Boiskó Sándor.

Ez a sorsjegy minden eddiginél több nyereménnyel kecsegtet, ugyanis az összértéke 8,75 milliárd forint. Ez azt jelenti, hogy nem csak a főnyereménye szupermagas, hanem a "kisebb" pénznyeremények is többet érnek. Ráadásul a Sorsjegymánia a sorsjegyek közül a legnagyobb nyerési esélyt kínálja, hiszen a nyeremények között van 20 darab 10 millió forintos, illetve 330 darab 1 millió forintos összegű szelvény belőle.

Az alábbi videóban bemutatják ezt az új sorsjegyet, hogy milyen játékok vannak rajta, milyen esélyekkel lehet velük nyerni, és megéri-e egyáltalán ennyi pénzt költeni rá.