promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Több ezer millió forintos pénzeső az Eurojackpoton, magyarok is versenybe szálltak a mesés pénzért

Több ezer millió forintos pénzeső az Eurojackpoton, magyarok is versenybe szálltak a mesés pénzért

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Akkora pénzt lehetett nyerni, amekkoráról az Ötöslottó győztese is csak álmodozhat.

Ismét eljött a kedd, és vele együtt a szerencsevadászok ideje. Ezúttal az Eurojackpoton volt érdemes számokat ikszelgetni, hiszen hiába vitték el nemrég a főnyereményt, már újból több milliárd forintnak megfelelő euróért lehetett játékba szállni.

Ezúttal az 5+2 szám eltalálása 16 millió eurót érhetett, ami átszámítva több mint 6,2 milliárd forintnak felel meg, ami még az Ötöslottó régóta halmozódó, 3,87 milliárdos főnyereményét is bőven felülmúlja.

Ha valaki egyetlen számot hibázott csupán, az is közel 300 millió forintnak örülhetett, szóval mindenképp érdemes volt megpróbálkozni egy szelvénnyel, hiszen hét jó számért ritkán adnak ekkora pénzt.

De mi is az az Eurojackpot, és miért olyan népszerű?

Az Eurojackpot egy nemzetközi lottójáték, amely 2012 márciusában indult, és számos európai országban elérhető. A játékosok 5 főszámot választanak 1 és 50 között, valamint 2 Euro-számot 1 és 12 között. A főnyeremény minimum 10 millió euró, és halmozódhat - ha senki sem találja el mind a hét számot - akár egészen 120 millió euróig. A sorsolásokat hetente kétszer, keddenként és péntekenként tartják.

A Szerencsejáték Zrt. most ráadásul akciót is hirdetett az Eurojackpot kapcsán, mint közölték, aki 2024. július 15-21. között egy szelvényen legalább 3 alapjátékot megtesz az Eurojackpoton, az 15 millió forintos főnyereményt, vagy 7x1 millió forintból vihet haza. Az akcióban részt vehetnek a játékosok minden terminálon, interneten, SMS-ben/Okoslottó alkalmazással feladott, normál vagy kombinációs játékkal is.

De nézzük a heti nyerőszámokat, elő a szelvényekkel, az Eurojackpoton ezen a héten az alábbi 7 számmal lehetett 16 millió eurót kaszálni:

8, 22, 27, 36, 43, illetve az Euro-számok 5,8