promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Giga bejelentést tett a Yettel, olyanra készülnek, amit még egyetlen hazai szolgáltató sem mert bevállalni

Giga bejelentést tett a Yettel, olyanra készülnek, amit még egyetlen hazai szolgáltató sem mert bevállalni

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen még nem volt a magyar távközlés történetében, hatalmas bejelentést tett a mobilszolgáltató. 

A Yettel olyat húzott, amit eddig egyetlen hazai mobilszolgáltató sem mert meglépni: a szolgáltató bejelentette, hogy egy új előfizetést vezet be, mely kizárólag digitálisan elérhető, hűségidő nélküli és korlátlan belföldi adatkeretet biztosít. A csomag a Yepp névre lett keresztelve.

A mobilszolgáltató hivatalos tájékoztatása szerint az előfizetés kezdetben bevezető áron lesz elérhető, így egészen szeptember 31-ig 5990 forint; ezt követően pedig 8990 forint lesz a korlátlan internet-szolgáltatás. Ezt pedig ki lehet majd egészíteni hanghívással és sms-szolgáltatással is: ez lehet akár egyszeri, 30 napos csomag, de megújulóra is van lehetőség.

Érdekesség, hogy a Yepp digitális előfizetést a Yettel alkalmazásban lehet megrendelni, a megrendelésnél pedig választhatunk, hogy klasszikus fizikai SIM-kártyát akarunk, vagy inkább az azonnal használható e-SIMet – utóbbinál azonban elengedhetetlen, hogy készülékünk támogassa az e-SIMet.

Ha a fizikai SIM-kártyát választjuk, úgy ingyenes lesz a kiszállítás is, ráadásul nem is akármilyen módon történik: Budapesten és 4 városban (Debrecen, Győr, Pécs, Szeged) a Wolt futárai akár egy órán belül házhoz viszik a kártyát, de országszerte MPL-kiszállításra is van lehetőség.

A Yepp egyik legnagyobb előnye a szolgáltató tájékoztatása szerint, hogy nem kell hűségidővel bajlódnunk, a következő havidíj pedig a szerződés során megadott bankkártyáról kerül levonásra havi szinten. Szintén említésre méltó, hogy bármikor lehet szüneteltetni az előfizetést, ebben az esetben pedig fél éven belül költségmentesen lehet kérni az újraaktiválást.