promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taxirabló ámokfutó okozta a halálos Árpád hídi tragédiát, videó készült a három életet követelő baleset helyszínén
Borítókép:  MTI
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Részletek derültek ki a három áldozatot követelő ütközésről, melyet drámai pillanatok előztek meg.

Újabb borzalmas baleset történt Budapesten, az Árpád híd Budára vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó előtt a szerda éjszakai órákban többen is életüket vesztették, miután egy autós forgalommal szemben a hídra hajtott, majd egyenesen, nagy sebességgel egy érkező járműbe csapódott. A karambolról drámai részletek kerültek napvilágra, mint kiderült, nem szimpla figyelmetlenségről volt szó:

„Egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba”

– számolt be róla a BalesetInfo Facebook-oldalán.

„Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is. A taxirabló meghalt, valamint sajnos az Ignisben is életét vesztette egy férfi és egy nő, további négy személy pedig megsérült”

– tették hozzá.

A Katasztrófavédelem által készített helyszíni videókon látszik, hogy mekkora ereje volt az ütközésnek, a vétlen autó gyakorlatilag kettészakadt, esélyük sem volt a benne ülőknek.

„Három gépkocsi ütközött össze szerda este Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte, amelynek során az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három feszítővágóval kiszabadították az ütközés következtében a járművekbe szorult utasokat. A baleset következtében három ember életét vesztette, négy embert a mentőszolgálat kórházba szállított”

– tájékoztatott a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás