promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magából kikelve őrjöngött az út közepén egy autós, kiálltak mellette, miután kiderült, mi is történt valójában
Borítókép:  YouTube / BpiAutósok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először sokan nem értettek egyet a hangnemmel, aztán kiderültek az előzmények is.

A hazai közlekedési morál finoman szólva sem tökéletes, rengetegen telefonoznak vezetés közben, gyakori a gyorshajtás, a kettő kombinációja pedig a figyelmetlenséggel fűszerezve komoly problémákat okozhat az utakon.

Az sem ritka, hogy konfrontációig fajul a helyzet, mint ahogy a napokban Érden is történt. A felvétel alapján a furgon vezetője nagyon felkapta a vizet, már csak az volt a kérdés, hogy mégis mi történhetett? Az első videóból még nem derült ki.

"Egy összeomlással találkoztam Érden, a Bajcsy-Tárnoki kereszteződésben. Szomorú. Az előzményeket nem ismerem. Hátha valaki más rögzítette”

– írta a videó készítője. Mint azt a BpiAutósok is fejtegeti, valami komolyabb dolog történhetett, hiszen a kiabáló férfi szerint az Opel vezetője az életével játszott.

Mivel a felvételt alig néhány nap leforgása alatt több tízezren nézték meg, ezért valóban jelentkezett egy másik fél, akinek sikerült rögzítenie az őrjöngést kiváltó esetet:

„Megígértük, hogy mivel nem ismerjük az előzményeket, ezért amennyiben jelentkezik nálunk a kiabáló sofőr, úgy megosszuk veletek sorait, azaz a történet előzményeit. Nem ez történt, viszont egy másik olvasónktól megkaptuk a konkrét előzményeket videó felvételen. Ezt mutatjuk most meg, ha pedig nem láttad a kiabálást, azt is meg tudod nézni a videó végén”

– írták a videó leírásában.

A felvételen egy valóban hajmeresztő manőver látható, az Opeles ugyanis szemlátomást egyáltalán nem törődött az érkező furgonossal. A szakadó esőben kihajtott elé, mire a vétlen sofőrnek félre kellett húznia a kormányt, hogy elkerülje a balesetet. Ezt követően álltak meg mindketten, majd következett a fentebb látható, ominózus jelenetsor.

Remélhetőleg a hibázó fél egy életre megjegyzi, hogy mindig körül kell nézni kereszteződésből való kihajtás előtt, szakadó esőben pedig megkettőzött figyelemmel kell közlekedni!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás