promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magából kikelve őrjöngött az út közepén egy autós, kiálltak mellette, miután kiderült, mi is történt valójában

Magából kikelve őrjöngött az út közepén egy autós, kiálltak mellette, miután kiderült, mi is történt valójában

Borítókép:  YouTube / BpiAutósok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Először sokan nem értettek egyet a hangnemmel, aztán kiderültek az előzmények is.

A hazai közlekedési morál finoman szólva sem tökéletes, rengetegen telefonoznak vezetés közben, gyakori a gyorshajtás, a kettő kombinációja pedig a figyelmetlenséggel fűszerezve komoly problémákat okozhat az utakon.

Az sem ritka, hogy konfrontációig fajul a helyzet, mint ahogy a napokban Érden is történt. A felvétel alapján a furgon vezetője nagyon felkapta a vizet, már csak az volt a kérdés, hogy mégis mi történhetett? Az első videóból még nem derült ki.

"Egy összeomlással találkoztam Érden, a Bajcsy-Tárnoki kereszteződésben. Szomorú. Az előzményeket nem ismerem. Hátha valaki más rögzítette”

– írta a videó készítője. Mint azt a BpiAutósok is fejtegeti, valami komolyabb dolog történhetett, hiszen a kiabáló férfi szerint az Opel vezetője az életével játszott.

Mivel a felvételt alig néhány nap leforgása alatt több tízezren nézték meg, ezért valóban jelentkezett egy másik fél, akinek sikerült rögzítenie az őrjöngést kiváltó esetet:

„Megígértük, hogy mivel nem ismerjük az előzményeket, ezért amennyiben jelentkezik nálunk a kiabáló sofőr, úgy megosszuk veletek sorait, azaz a történet előzményeit. Nem ez történt, viszont egy másik olvasónktól megkaptuk a konkrét előzményeket videó felvételen. Ezt mutatjuk most meg, ha pedig nem láttad a kiabálást, azt is meg tudod nézni a videó végén”

– írták a videó leírásában.

A felvételen egy valóban hajmeresztő manőver látható, az Opeles ugyanis szemlátomást egyáltalán nem törődött az érkező furgonossal. A szakadó esőben kihajtott elé, mire a vétlen sofőrnek félre kellett húznia a kormányt, hogy elkerülje a balesetet. Ezt követően álltak meg mindketten, majd következett a fentebb látható, ominózus jelenetsor.

Remélhetőleg a hibázó fél egy életre megjegyzi, hogy mindig körül kell nézni kereszteződésből való kihajtás előtt, szakadó esőben pedig megkettőzött figyelemmel kell közlekedni!