promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezen teljesen kiakadhattak a biztosítók, méregdrága luxusautókat tört Budapestnél egy meggondolatlan sofőr
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt nehéz lesz kimagyarázni, a javíttatás áráról meg inkább ne is beszéljünk.

Koccanni rémes dolog, és bár a legtöbben ilyenkor annak örülnek, hogy nem történt nagyobb baj, majd letudják a kötelező procedúrát a biztosítóval, vannak bizony ennél rázósabb esetek is. Ami a napokban Budapest mellett történt, abba pedig jobb inkább nem belegondolni.

Az M0 Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 26-os kilométerkőhöz kiérkező rendőrök négy személyautót és egy kistehert találtak alaposan összetörve. Ami a legfontosabb, hogy szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős volt. Nagyon jelentős.

A baleset helyszínén videó is készült, ami felkerült a TikTokra, és igazán itt szalad fel az autókhoz kicsit is konyítók szemöldöke, hiszen két olyan jármű is szerepel rajta, melyeket leginkább csak a szupergazdagok engedhetnek meg maguknak.

Két Bentley-ről volt ugyanis szó, egy Bentayga a szalagkorlátot kapta el, míg a Flying Spur a futóművét fájlalhatta az ütközés után. Ketten együtt akár százmilliós összeget is kóstálhattak a baleset előtt az optimistább becslések szerint, így ez az ütközés nagyon drága mulatság lesz a biztosítónak, a vétkes sofőr pedig egy ideig biztosan jó magas kötelezőt fizet majd.

Állítólag az egyik Fordos volt a felelős a ráfutásos ütközésért, ám az nem derült ki, hogy a Fiesta, vagy a Transit vezetője okozta-e a karambolt. Ez igazából már nem is lényeges, az már annál inkább, hogy mennyit áll a kárból a biztosító.

Az egészen biztos, hogy a két Bentley értéke már a javítás után sem éri el azt, mint az ütközés előtt, így a tulajdonosoknak akkor sem lehet teljes az öröme, ha luxusautóik látszólag újra régi pompájukban tündökölnek majd. Ha egyáltalán lesz ilyen pillanat, mert az is lehet, hogy jobb üzlet számukra inkább egy újat venni, mint a roncsokkal bíbelődni.

Forrás: Vezess

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás