promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legkegyetlenebb sorozatgyilkosokkal levelezik ez a magyar férfi, akinek az FBI is munkát ajánlott már
Borítókép:  HéjjaKiki
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

John Lennon gyilkosával levelezett a magyar férfi, mikor az FBI munkát ajánlott neki.

Hallottunk már különleges hobbikról, de kétségtelen, hogy az egyik legrendkívülibb annak a magyar férfinak az időtöltése, aki a világ legismertebb gyilkosaival levelezik szabadidejében. Tóth Árpád néhány éve kezdte el kicsit sem hétköznapi tevékenységét, amit mára nem is hobbinak, inkább munkának fog fel. A kriminálpszichológiai tanulmányokkal is rendelkező férfi Gyilkoslevelek néven, pár hónapja tűnt fel a TikTok-on és azonnal többezres követőtábort szerzett magának.

@gyilkoslevelek Találkoztam Dennis Nilsen angol sorozatgyilkos volt párjával, aki Londonban megmutatta, hol tartóztatták le a gyilkost. #gyilkos #gyilkosok #sorozatgyilkosoklevelei #gyilkosság #sorozatgyilkosok #kriminálpszichológia #dennisnilsen Horror Theme - Remusa


Árpád eddig nagyon kevés alkalommal mesélt a levelek tartalmáról és arról, milyen kapcsolata alakult ki a gyilkosokkal. Nemrég azonban a HéjjaKiki YouTube-csatorna vendége volt, ahol elmesélte, hogyan kezdődött minden.

„Az elején nagyon naivan álltam az egészhez, azt hittem csak én írok nekik levelet”

- mondta Árpád. 

Kiderült azonban, hogy a hírhedt gyilkosok hetente akár több száz levelet is kapnak; adódik tehát a kérdés, miért pont neki válaszolnak? Tóth Árpád a podcast műsorban elárulta, hogy legtöbbször a bűnözők korábbi szakmájával, hobbijával kapcsolatban ír nekik, ami felkelti a gyilkosok figyelmét, ebből aztán kialakul egy folyamatos levelezés.

Árpád olyan pszichopatákkal levelezik, mint John Lennon gyilkosa, Mark David Chapman, a New York-i zodiákus, vagy éppen a disznófarmi gyilkos, aki legalább 49 embert ölt meg. Levelezéseinek olyan híre ment, hogy már az FBI is állást ajánlott neki, profilozónak hívták az államokba.

Viszont nem csak gyilkosokkal, hanem a hozzátartozóikkal is gyakran beszélget. Jeffrey Dahmer - akinek gyilkosságairól nemrég a Netflix készített nagysikerű sorozatot - apjával például többször is levelezett. A sorozatgyilkos szülője elárulta, hogy be akarja perelni a streamingszolgáltatót, mert az valótlant állít, amikor őt egy hanyag szülőnek állítja be. De sok mindent elárult még fiával kapcsolatban, a levelezési folyamat azonba megszakadt, mikor az idősebb Dahmer tavaly decemberben elhunyt.

Tóth Árpád hihetetlen levelezéseiről még többet hallhattok a HéjjaKiki alábbi videójában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás