promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: 860 milliót érhetett Húsvét előtt ez az öt különös szám valakinek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait. Mutatjuk őket.

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben most újra megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a Szerencse Szombatban.

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait március 30-án, 2024 13. hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húztál be, és a szerencse is melléd állt, akkor ezen a héten 860 milliót lehetett nyerni.

Sokaknak sikerült már nagyobb összeget nyernie, nemrégiben pedig mi is megtaláltuk az egyik magyar lottónyertest, aki először nyilatkozott a hirtelen jött gazdagságról:

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Az e heti nyerőszámok tehát emelkedő számsorrendben a következők:

5, 15, 34, 38, 59

A sorsolás után hamar kiderült, hogy sajnos nem volt telitalálatos szelvény a héten, így a várható főnyeremény összege a jövő héten kereken egymilliárd forintra növekszik.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy vajon mennyi esélyed van nyerni az ötöslottón, nézd meg az alábbi videót és megtudod!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás