promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött az OTP-ből: azonnal tudnod kell róla
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos dolgot közölt az OTP Bank, minden ügyfelet érint.

Az OTP Bank mindig időben szokott szólni a bankszünnapokról és leállásokról, van erre egy külön oldaluk, ahol feltüntetik, hogy mely napokon és pontosan mettől meddig kell számítani valamilyen leállásra, de sokan nem is tudják, hogy hol kell keresni a honlapjukon. Ha az ember IDE kattint, máris a digitális fejlesztésekhez kötődő szolgáltatás változások között találja magát, ahol most nem három fontos információ is olvasható.

Ugyanis a közeljövőben három olyan leállás is lesz, ami valamilyen fejlesztéshez köthető. Az egyik ráadásul érinti a babaváró-, és egyéb hiteleket, kölcsönöket is. Az első ilyen leállás mondhatni igen sürgős, hiszen március 23-a, szombatra érvényes.

Ezen a napon fejlesztési okból 21 órától 23 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ. Ugyanez vonatkozik az április eleji leállásra, akkor szintén fejlesztési okból április 1-jén 18 órától április 2-a hajnali 1 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

De egy hónap múlva is esedékes egy leállás, ez már jóval több dolgot érint: április 21-én (szintén fejlesztési okból) 12 órától 24 óráig a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek - ez egyébként egy vasárnapi nap lesz.

Az OTP Bank tehát most három fejlesztéshez kapcsolódó leállást is közölt a honlapján - érdemes ezt figyelgetni, mert tényleg mindig időben tájékoztatni szokták az ügyfeleket ezekről a dolgokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás