promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha OTP-s vagy erről azonnal tudnod kell, váratlan szolgáltatással rukkolt elő a bank
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OTP az online kereskedelmi piacra is betört.

Hamarosan véget érhet az EMAG egyeduralma Magyarországon miután egy nagyon erős rivális lépett nemrégiben a piacra. Az OTP webshopja, a Fizz.hu tesztüzeme ugyanis nemrégiben befejeződött és most már bárki számára elérhető a szolgáltatás.

Mi a Fizz?

Az eMAG-hoz és a Pepitához hasonlóan online kereskedelmi piactér-modellre építő fizz.hu szolgáltatást még tavaly jelentette be az OTP, és először a társaság munkatársai próbálhatták ki belső teszt keretében.

A gyakori kérdések közt a cég azt közölte, hogy tavaly augusztus és idén február közt ez 1400 aktív használót jelenthetett. A tavaly nyárra belengetett indulás elhúzódása után pedig a múlt héten sikerült élesben is elindítani a szolgáltatásukat. 

A Forbes cikke szerint a napokban arculatot is váltott a márka és az eddigi zöldes-sárgás színvilágot zöldre és lilára váltotta a webáruház. Sőt most már az is egyértelművé vált, hogy kínálatban is a webplázás piacon, tehát az Emaggal és a Pepitával szállna versenybe a Fizz.hu. A webáruházban ugyanis a számítástechnikától a háztartási eszközökön át az otthoni termékekig, játékokig bármit megtalálhatnak a vásárlók.

Fizz.hu-ról egyelőre csak házhozszállítással lehet rendelni, de az oldalon azt ígérik, hogy már dolgoznak azon, hogy többféle kézbesítési mód is elérhető legyen.

Az általános szerződési feltételek szerint a webshop üzemeltetője az OTP Bank Nyrt. százszázalékos tulajdonában álló OTP Ecosystem Kft. A nyilvános céginformációk szerint a kft. ügyvezetője Szőcs András, aki korábban a Mol e-kereskedelmi vezetője volt, előtte öt évet dolgozott a Salling Groupnál, tízet pedig a Tescónál. Az elmúlt hónapokban rengeteg munkatárs érkezett a Fizz.hu-hoz különböző versenytársaktól, erről pedig folyamatosan kommunikáltak a Linkedinen is.

Szőcs András a Forbes.hu-nak is elmondta, hogy nemrégiben levették az úgynevezett IP-filtert az oldalról, így az már nemcsak az OTP-s kollégáknak, de mindenki számára elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás