promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az OTP-sek számára fontos hír jött, három időpontot közölt a bank
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezekről az időpontokról jó, ha tudsz.

Az elmúlt időszakban nagyon fontosak lettek az életünkben azok a közlemények, amelyeket a különböző szolgáltatásokat nyújtó cégek és vállalatok, netalán bankok adnak ki, hiszen a felgyorsult világ közepette nagyon sokszor halasztunk utolsó pillanatra dolgokat, mondván, hogy rengeteg idő van még megcsinálni, hiszen az okostelefonunk nálunk, akkor végül is mi akadályozhat? Hát bizony karbantartások, vagy netalán olyan kis frissítések amelyekre előre nem gondoltunk.

A Google és a Facebook, avagy a Meta is rendszeresen ad ki ilyen közleményeket, amelyek nagyon hasznosak lehetnek azoknak, akik a legtöbb dolgukat digitálisan, az online térben szeretik intézni.

Az OTP Bank oldalán a bankszünnap menüpont alatt most három időpont jelent meg, amelyekre érdemes nagyon figyelni az ügyfeleknek, ha a szokásos dolgaikat szeretnék intézni. Az OTP tájékoztat tehát három olyan időpontról, amikor előre tervezett, a szolgáltatásokhoz kötődő változások következnek, vannak már márciusi időpontok is, ám már tudni lehet április időpontot is.

Az első március 16-17.

Mint írják az oldalon, fejlesztési okokból 2024. március 16-án 23:00 órától március 17-én hajnali 4:00 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek:

  • internet- és mobilbank
  • OTPdirekt
  • online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla)
  • eBIZ szolgáltatás
  • Electra alkalmazás
  • SmartBróker alkalmazás
  • Vámpénztári alkalmazás
  • az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása
  • az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása

A következő: március 23.

Mint megjegyzik a tájékoztatásban, fejlesztési okból 2024. március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

Végül: április 1-2.

A leírásban az szerepel, hogy fejlesztési okból 2024. április 1-én 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán keresztül nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információ.

Az OTP Bank oldalát az aktuális, szolgáltatásokhoz kötődő változásokról IDE kattintva lehet elérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás