promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő bejelentést tett a a Szerencsejáték Zrt, ettől a hírtől hatalmas lottóőrület törhet ki hazánkban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új számsorsjátékkal próbálkozhatnak a vállalkozószellemű játékosok.

A Szerencsejáték Zrt. friss bejelentésének vélhetően nagyon sokan fognak örülni, közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után ugyanis új számsorsjátékkal találkozhatnak a játékosok.

A Napi Mázli nevű játékkal a lottótársaság elsősorban azoknak a vállalkozószellemű embereknek kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

Tizenkilenc évvel a Puttó megjelenése után március 4-én a játékosok nagy örömére megérkezett a Napi Mázli, amely egyedi játékmenetével hatalmas újdonságnak számít a Szerencsejáték Zrt. portfóliójában. Az új játék kifejezetten a magyar szerencsevadászok preferenciáira épült.

A vállalat egyik legfrissebb kutatása szerint ugyanis a játékosok előszeretettel teszik meg az életükben fontos szerepet betöltő dátumok számait, illetve közülük egyre többen az olyan termékeket kedvelik, amelyekkel nap mint nap tesztelhetik szerencséjüket. Sőt egy korábbi kutatás arra is rámutatott, hogy legalább egy szerencseszáma a felnőtt lakosság 57 százalékának van, melyek javarészt családtagok, rokonok vagy saját születésnaphoz kapcsolódik.

Annyi bizonytalanság van az életünkben, a jövőnkkel kapcsolatban, ami még nem történt meg, és mivel az emberek nagy része nem szereti a változásokat, ezért a múltbeli dátumokat fontosnak tartjuk. Leginkább persze azokat jegyezzük meg, amelyekhez érzelmi kötődésünk is van

- mondta a Blikknek Bíró Bence Péter pszichológus.

Mint kiderült az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani. A Napi Mázli egyébként egy úgynevezett bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege pedig attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel vásárolta meg.

A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója az ünnepélyes sajtótájékoztatón elmondta, hogy a nemzeti lottótársaságnál arra törekednek, hogy a kínálatunkban megjelenő friss termékek izgalmas, ezáltal szerethető játékmechanizmust és letisztult külsőt nyújtsanak. A most bevezetett új játék pedig színesíti a portfólijukat és a játékosi elvárásokra ad megfelelő választ.

A lottótársaság legújabb napi játéka 2024. március 4-től érhető el a lottózókban, illetve virtuális formában, a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjáték-árat kínálja: egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás