promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elérhetetlenné válnak az Ügyfélkapu fontos funkciói, itt vannak a rossz hír részletei
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még ma este intézd el ha dolgod van, holnap már nem lesz rá lehetőséged.

A Magyar Államkincstár a honlapján tette közzé a mostani hétvégére vonatkozó (02.24-02.25), Ügyfélkapuval kapcsolatos bejelentését. Az Ügyfélkapu Magyarország egyik legbonyolultabb és legösszetettebb informatikai rendszere, ami több millió állampolgárnak segít napról napra. Rengeteg funkciójának köszönhetően könnyedén elintézhetjük rajta a hivatalos ügyeinket, akár az otthonunk kényelméből is, anélkül, hogy személyes kontaktust kellene bárkivel is létesíteni. A magyarorszag.hu és az Ügyfélkapu üzemeltetőinek kiemelten fontos a felhasználói élmény maximalizálása, a könnyű és gyors, fennakadásoktól mentes ügyintézés és a lehető legszélesebb funkciók biztosítása, ezek azonban nem működnek bizonyos ütemezett karbantartások nélkül, ami bizonyos fennakadásokkal és leállásokkal járhat. Az egyik ilyen informatikai beavatkozást a mostani hétvégére tervezik.

Szombaton 9 órától vasárnap este 0 óráig tapasztalhatnak szolgáltatáskiesést az oldalra látogatók. Ez nem minden funkciót érint majd, az alábbi műveleteket nem lehet majd a jelzett idősávban elvégezni:

Értékpapír nyilvántartási-számla nyitás,
Kincstári Start-értékpapírszámla nyitás,
Nyugdíj-előtakarékossági számlanyitás,
WebKincstár és MobilKincstár hozzáférés igénylés, és
az adatmódosításra vonatkozó űrlapok kitöltése és beküldése

A kommunikáció tartalmazta a szokásos udvariassági formulákat: a lakosságtól elnézést kérnek a kellemetlenség miatt, türelmüket pedig a fejlesztés lezárásáig köszönik. Amennyiben van lehetőséged és a fenti szolgáltatások valamelyikét szeretnéd használni, akkor azt lehetőleg a mai este/éjszaka folyamán tedd meg, mert legközelebb hétfőn lesz rá lehetőséged.

Ha van esetleg olyan rokonod, barátod, ismerősöd, aki még nem rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval, akkor az alábbi videót mindenképpen mutasd meg neki, a regisztráció egyszerűbb, mint gondolnád:

Forrás: allamkincstar.gov.hu, nuus.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás