promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: ez az 5 különös szám most több mint 6 milliárdot érhet egy szerencsésnek, mutatjuk az utat az elképesztő álomnyereményhez
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a szombat este legfontosabb nyerőszámait, mutatjuk is őket.

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben most újra megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a  Szerencse Szombatban, ahol az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER és a Luxor nyerőszámait is. Az élő sorsolás mellett egyébként a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói tűnnek fel a műsorban.

Az Ötöslottón több mint 6 milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten Magyarországon. A pontos szám megbabonázóan magas, hiszen 6 milliárd 166 millió forintról van szó.

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait február 17-én, 2024 hetedik hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is ön mellé állt. Ezen a szombaton majdnem 6 milliárd forint volt a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt jóvoltából, de sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Az e heti nyerőszámok tehát emelkedő számsorrendben a következők:

14, 34, 46, 81, 84

A sorsolás után hamar kiderült, hogy telitalálatos szelvény sajnos ezen a héten sem volt, a jövő héten így a várható főnyeremény egészen elképesztően magas, 6 milliárd 450 millió forint lesz az Ötöslottón.

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás