promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: nagyon különös számok érhetnek 1,78 milliárdot egy szerencsés nyertesnek, mutatjuk őket
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, íme a nyerőszámok.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Rengeteg pénz, sok százmillió forint (milliárdon felüli nyeremény) találhatott gazdára ezen a héten, már ha Fortuna fogta valakinek a kezét.

Nagyon hatalmas volt a tét a sorsoláson ezen a héten is, hiszen már régóta halmozódik a nyeremény, aki tehát megnyeri, azonnal több mint 1 milliárd forinttal lehet gazdagabb, és teljesen megváltozhat az élete.

Mostanra tehát túl is vagyunk a Szerencsejáték Zrt. 6. heti, tehát 2024-ben a hatodik hatoslottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye tehát ezen a héten több mint 1 milliárd forint volt, pontosan 1,78 milliárd forint lett. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

1, 12, 16, 23, 29, 40

A sorsolás után gyorsan kiderült, hogy sajnos most sem született telitalálatos szelvény. Öttalálatos szelvényből 45 darab született, az ő nyereményük egyenként 455 500 forint volt. A jövő héten a fődíj összege így 1 milliárd 950 millió forintra nő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás