promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyereményjátékot hirdetett a Tesco, ha nehézségbe ütközünk, segítenek
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány vásárlónál nem működik a Tesco nyereményjátéka.

Időről időre hirdet valamelyik szupermarket vagy hipermarket valamilyen nyereményjátékot, amellyel elképesztő kedvezményeket és ajándékokat lehet bezsebelni. Persze, ezeknek mind az a célja, hogy az ember még többet vásároljon. Most épp a Tesconál lehet játszani, egy igazán különleges módon. Most nem csak a clubcarddal lehet spórolni, hanem ezzel is. 

A játék ugyanis úgy szól, hogy ha bármelyik Tesco vagy Tesco Otthonról szolgáltatást veszel igénybe, és nyolc ezer forint felett vásároltál, akkor tudsz játszani online. Ehhez mindössze annyit kell megtenni, hogy a játékos megadja a nevét e-mail címét, majd a blokkját is feltölti. Természetesen, minél több blokkot tölt fel valaki, annál nagyobb az esély rá, hogy nyeri fog. Heti nyeremények vannak, 700 darab Tesco-e utalvány kerül kisorsolásra. 

A játékról az üzletlánc a Facebook-oldalán is tájékoztatta a vásárlóit, a megosztott bejegyzést pedig ellepték a kommentek. Rengetegen örültek a játéknak, de akadtak olyan vásárlók, akik sehogy sem tudták feltölteni a blokkjukat. De olyan hiba is akad, hogy a feltöltés után nem érkezik visszaigazolás.

- Többször próbáltam már feltölteni, sajnos nem sikerült - írta egy vásárló a Facebookon. 

- Én is feltöltöttem, de nem kaptam megerősítő e-mail, így aztán gondolom érvénytelen is. Próbáltam mégegyszer feltölteni , de már nem fogadta el, azt jelezték, hogy már a feltöltés megtörtént - írta egy másik hozzászóló. 

- Tegnap, ma próbáltam feltölteni, nem lehet, mindent végig csináltam, a feltöltés után, azt írja, a webhely nem elérhető, amúgy jó játék, Jó szerencsét - írta egy harmadik kommentelő. 

Természetesen a Tesco munkatársai azonnal próbáltak segíteni azoknak, akiknek valamilyen oknál fogva nem sikerült jelentkezni a nyereményjátékra. Az is lehetséges, hogy túlterhelt lett a rendszer és egyeseknek azért nem sikerült feltölteniük a blokkokat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás