promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: sokaknak paraszthajszálon múlott a milliárdos főnyeremény, ezek voltak a telitalálatos gazdagságot érő nyerőszámok
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Január 13-án ezeket a számokat húzták ki az Ötöslottó sorsoláson. Lehet, hogy a te számaid is köztük vannak?

Majdnem 5 milliárd forintot lehetett nyerni az év második játékhetében Magyarországon az Ötöslottón. Ez a szám megbabonázóan magas, és csak 5 számot kell hozzá helyesen eltalálni a 90-ből. Persze ha csak 4 vagy 3 számot sikerül, akkor sem térünk haza üres kézzel. De akkor is megdöbbentően nagy a különbség aközött, hogy csak 4 számot talál-e el valaki, vagy 5-öt, mivel előbbiből szinte minden héten akad, és nem is csak 1-2 szerencsés.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni a második játékhéten is.

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben az második héten is megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a  Szerencse Stombatban, ahol az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER és a Luxor nyerőszámait is. Az élő sorsolás mellett a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói tűnnek fel a műsorban, a mai adásban Dallos-Puskás Peti és Trokán Nóra is énekelt.

Illetve a Luxor-nyerőszámokat is megláthattuk, és kiderült, hogy mely számokkal lehetett nyerni a második héten, szombaton, január 13-án.

A menetrend szerint kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait január 13-án, 2024 második hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is ön mellé állt. Ezen a szombaton majdnem 5 milliárd forint volt a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt jóvoltából, de sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Nyerőszámok, nem született telitalálat, de azért többen milliós összegeket vihettek haza a 4 találattal is:

29, 32, 56, 70, 13

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás