promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan hatalmas fizetést osztogat az Aldi, ennyi pénzből gondtalan élete lehet bárkinek, aki náluk dolgozik
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Béremelést kapnak az Aldi dolgozói, de nem csak az ebben a boltban dolgozók járnak majd jól az újévben. 

Hihetetlen bejelentést tett az Aldi, ezentúl sokan meggondolják majd, hogy ott dolgozzanak? Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. munkatársai ugyanis az értékesítés és a logisztika területén, valamint az irodai munkakörökben is egységesen 12 százalékos béremelést kapnak január 1-jétől.

Arról tájékoztattak mindenkit ugyanis, hogy a januári béremelés a vállalatcsoport mintegy 6000 munkavállalójára országosan, egységesen szinte minden pozícióban érvényes. Az emelés után az újonnan belépő áruházi fizikai dolgozók kezdő bére 8 órás munkaviszony mellett havi bruttó 482 400 forintra emelkedik, míg az Aldinál eltöltött legalább 12 hónapos munkaviszony után már bruttó 500 900 forint. Ebben a pozícióban bruttó 668 400 forint az elérhető legmagasabb bér.

 A biatorbágyi központi raktár logisztika területén dolgozó fizikai munkavállalók bére is megemelkedik: bruttó 534 300 forintnál kezdődik, és a számukra elérhető legmagasabb juttatás bruttó 643 600 forint.

Ami a legnagyobb ugrás, hogy januártól a boltvezetők bére is emelkedni fog. Ezt pedig úgy határozták meg, hogy számít az Aldinál eltöltött szolgálati idő is. Ezek függvényében a bruttó fizetés 906 500 és 1 399 800 forint között lesz.

 Ezenkívül az informatikai szolgáltatásokat elvégző munkatársak is örülhetnek:  a budapesti, a pécsi és a debreceni szolgáltatóközpontokban a legtöbb pozícióban átlagosan 12 százalékos béremelésben részesülnek a dolgozók. Ám nem az Aldi az egyetlen, aki béremelés mellett döntött, hanem a Spárnál is jönnek az emelések. A cégnél a bérek átlagosan 10-24 százalékkal nőnek és azt is meghatározták, hogy legalacsonyabb alapbére bruttó 365 ezer forint lesz. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó üzletekben a pénztárosok és az eladók legalacsonyabb bruttó alapbére pedig 435 ezer forint. 

Az áruházak középvezetői alapbére a bruttó 420 és 950 ezer forint közötti sávban lesz, ezenkívül több extra juttatás is megmarad majd. 

Forrás: MTI, Telex

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás