promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: 525 millió forinttal lehet valaki gazdagabb, ha ezeket a különleges számokat ikszelte be
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a hatoslottó e heti nyerőszámait.​

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Rengeteg pénz, sok százmillió forint találhatott gazdára ezen a héten is, már ha Fortuna fogta valakinek a kezét.

Ha valaki telitalálatot ért volna el, akkor most pontosan 525 millió forintot vihetett volna haza, amely természetesen mondanunk sem kell, hogy egy hatalmas összeg, ami teljesen megváltoztathatja valakinek az életét. Múlt vasárnap a 49. heti hatos lottó számsorsolásán a várható főnyeremény 410 millió forint volt, ám senkinek sem sikerült eltalálnia a hat kihúzott számot, ezért növekedett több mint 100 millióval a várható főnyeremény ezen a héten. Öt találata egyébként 40 játékosnak volt a múlt héten, ők 353 ezer forintot vihettek haza fejenként.

Mostanra pedig túl is vagyunk a Szerencsejáték Zrt. 50. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye tehát ezen több mint félmilliárd forint volt. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai.

Lássuk, hogy milyen számokat húztak ki ezen a héten! Vajon te is a szerencsés nyertesek között vagy?

Íme az e heti nyerőszámok emelkedő számsorrendben:

8, 14, 17, 19, 21, 43

A sorsolás után kiderült, hogy sajnálatos módon ezen a héten sem született hattalálatos szelvény.

Ezzel szemben hatból öt számot, 46-an is eltaláltak, ők 316 465 forinttal lettek gazdagabbak.

A jövő héten a várható főnyeremény így már 645 millió forint lesz.

Már készülsz a jövő heti Ötöslottó sorsolásra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás